NFT marktplaats

Er zijn intussen diverse platformen waar je een NFTs kunt verhandelen. Je kan deze diverse NFT platformen vergelijken met een Ebay.com of marktplaats.nl. Momenteel zijn er aantal bekende NFT-marktplaatsen en wekelijks komen er nieuwe NFT-marktplaatsen bij.

De beste NFT-marktplaatsen van dit moment zijn:

  • OpenSea.io (het beste voor beginners)
  • Rarible.com (goed voor het slaan van je eigen collectie)
  • Niftygateway.com (eersteklas marktplaats, ideaal voor ‘drops’)
  • Superrare.co (de high-end marktplaats)

Eenvoudige NFT Marktplaatsen

De NFT-plaatsen Opensea.io en Rarible.com zijn de twee gemakkelijkste marktplaatsen om te starten met het kopen en verkopen van NFTs. Ze vergen de minste inspanning om aan de slag te gaan. Je kunt meestal binnen enkele minuten, na aanmelding, een NFT kopen of verkopen.

NFT Marktplaatsen voor top NFT’s

NiftyGateway.com en Superrare.co zijn het neusje van de zalm als het gaat om NFT-marktplaatsen. Ze vereisen niet alleen meer inspanning om een ​​account te krijgen, maar de NFTs die op deze sites worden geveild, zijn ook de beste van het beste.

NFTuniek adviseert om te beginnen met de meer gastvrije NFT marktplaatsen zoals OpenSea en Rarible.

Als je eenmaal vertrouwd bent met het kopen, creëren en zelfs verkopen van NFTs, overweeg dan om naar de meer exclusieve marktplaatsen te gaan.

LET OP:

Wanneer u een NFT koopt of verkoopt, betaal je percentage van het (ver)koop bedrag aan de NFT marktplaats, maar ook Gas fee aan de ‘miners’ van het blockchain.

Gerelateerd.

NFT Gas fee
NFT portomonnee
NFT Royalties